آزمون استعدادیابی فوتبال
استعدادیابی ورزشی

آزمون استعدادیابی فوتبال (تست فاصله فیفا) 2

فهرست مطالب مهم Toggle آزمون استعدادیابی فوتبال (تست فاصله فیفا) 2هدف تست فاصله فیفا:تجهیزات مورد نیاز برای این آزمون استعدادیابی فوتبال:تنظیم تست:روش تست فاصله فیفا برای استعدادیابی فوتبال:زمان‌بندی:امتیاز دهی:گزینه های جایگزین:تست های مرتبط با آزمون استعدادیابی فوتبال: آزمون استعدادیابی فوتبال (تست فاصله فیفا) 2 این قسمت دوم از تست های…
استعدادیابی استیدو
فدراسیون دو و میدانی ایران
فدراسیون اسکواش
فدراسیون بولینگ و بیلیارد

آزمون استعدادیابی فوتبال (تست فاصله فیفا) 2

این قسمت دوم از تست های تناسب اندام فیفا برای داوران و کمک داوران است که تست فواصل دویدن فیفا نیز نامیده می شود. این تست شامل 75 متر دویدن، 25 متر پیاده روی، 75 متر دویدن، 25 متر پیاده روی است که این ترتیب را تا 10 دور (در مجموع 4000 متر) تکرار می کند. همچنین به تست وقفه ای همراه فیفا – قسمت 1، یک تست سرعت تکراری مراجعه کنید.

هدف تست فاصله فیفا:

این آزمون توانایی فرد را برای انجام مکرر فواصل دویدن در یک دوره زمانی طولانی ارزیابی می کند، که به طور خاص برای آزمایش خواسته های فیزیکی داوران فوتبال طراحی شده است.

تست استعدادیابی فوتبال

تجهیزات مورد نیاز برای این آزمون استعدادیابی فوتبال:

پیست دو و میدانی 400 متر، مخروط های علامت گذاری، نوار اندازه گیری، سوت یا سی دی صوتی از پیش ضبط شده (خودتان را بسازید)، سی دی پلیر.

پیش آزمون:

مراحل آزمون را برای آزمودنی توضیح دهید. انجام غربالگری خطرات سلامتی و کسب رضایت آگاهانه. فرم ها را تهیه کنید و اطلاعات اولیه مانند سن، قد، وزن بدن، جنسیت و شرایط آزمون را ثبت کنید. اندازه گیری کنید و از مخروط ها برای مشخص کردن مسیر استفاده کنید.

حتما بخوانید!
استعدادیابی فوتبال

تنظیم تست:

مخروط های نشانگر را در اطراف یک مسیر 400 متری قرار دهید. از مخروط‌ها برای نشان دادن شروع هر دوی در مسیر (در 100 متر، 200 متر، 300 و 400 متر) و برای پایان هر دوی (75 متر) استفاده کنید. در هر علامت 75 متری، 4 مخروط برای مشخص کردن “منطقه پایان” (3 متر در جلو و 3 متر پشت علامت 75 متر) استفاده می شود.

روش تست فاصله فیفا برای استعدادیابی فوتبال:

پس از ضبط صدا یا سوت اول رهبر آزمون، داوران باید 75 متر را در زمان مشخصی بدوند (و به منطقه بافر پایان برسند)، سپس باید 25 متر به جلو راه بروند تا شروع دوی بعدی. در بوق یا سوت بعدی، داوران باید دوباره 75 متر بدوند و سپس 25 متر دیگر پیاده روی کنند. این چرخه تا زمانی که حداقل 10 دور کامل شود تکرار می شود. داوران ممکن است دور بعدی خود را قبل از علامت بعدی شروع نکنند و باید از یک شروع ایستاده شروع کنند.

زمان‌بندی:

زمان لازم برای دویدن 75 متر برای همه داوران بین‌المللی مرد 15 ثانیه و برای همه داوران بین‌المللی زن 17 ثانیه است. داوران مرد بین المللی برای ریکاوری 25 متر پیاده روی 18 ثانیه فرصت دارند. برای خانم‌ها، داوران بین‌المللی 20 ثانیه برای ریکاوری 25 متر پیاده‌روی فرصت دارند. استانداردها برای داوران سطح پایین آسان تر است.

امتیاز دهی:

اگر داور نتواند حداقل یک پای خود را به موقع در محوطه پایانی قرار دهد، اخطار دریافت می کند. اگر آنها اخطار دوم را دریافت کردند، داور باید متوقف شود، و آزمون شکست خورده است.

حتما بخوانید!
ملاقات مدیران استیدو با مدیرکل دفتر امور مشترک فدراسیون ها

آزمون برای استعدادیابی فوتبال

جامعه هدف:

این آزمون به طور خاص برای داوران فوتبال ایجاد شده است، اگرچه برای تیم های ورزشی مشابه که ماهیت متناوب دارند مناسب است.

نظرات:

داوران می توانند در گروه های کوچک حداکثر 6 نفر بدوند و در صورت امکان می توان از 4 موقعیت شروع مختلف استفاده کرد که هر زیرگروه در طول آزمون توسط یک ناظر جداگانه نظارت می شود.

گزینه های جایگزین:

تست پویا یو یو و تست بازیابی متناوب یویو سطح 1 گاهی اوقات به عنوان آزمون های جایگزین برای داوران استفاده می شود. برای داوران زیر سطح ملی، دویدن 12 دقیقه ای کوپر اغلب برای ارزیابی آمادگی هوازی استفاده می شود.

یادداشت:

زمان بین پایان بخش اول آزمون فواصل فیفا تا شروع قسمت 2 حداکثر باید 6 تا 8 دقیقه باشد.
در حدود سال 2016 تغییراتی در این تست ایجاد شد تا تقاضای آن بیشتر شود. فواصل به نصف کاهش یافت: مسافت دویدن (از 150 به 75 متر)، زمان دویدن (از 30 تا 15 ثانیه)، فاصله استراحت (از 50 تا 25 متر) و زمان استراحت (از 30 تا 15 ثانیه). . حداقل تعداد دور بدون تغییر در 10 باقی می ماند.

تست های مرتبط با آزمون استعدادیابی فوتبال:

تست فاصله فیفا (پارت ۱)

تست استعدادیابی فوتبال

آنتروپومتری فوتبال

تست متناوب یویو

تست کوپر 12 دقیقه دویدن

تست توانایی تغییر جهت فیفا (CODA)

فدراسیون فوتبال

آزمایش استعدادیابی, استعداد یابی, استعدادیابی نوجوانان, انواع تست های استعدادیابی, پیکرسنجی در فوتبال, تست فوتبال ایران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

keyboard_arrow_up